Veilig wonen

Veilig wonen

Van jong tot oud: iedereen wil graag een veilig thuis. Toch kunt u slachtoffer worden van een inbraak, babbeltruc, overval of brand. Woninginbraken komen regelmatig voor in Nederland. Vaak zit het hem in de gelegenheid die aan een inbreker wordt geboden: een deur die in de haast niet op slot is gedraaid. Een raam die men vergeten is dicht te doen. Een inbraak veroorzaakt niet alleen materiële schade, maar vaak ook emotionele schade. Ben ik nog wel veilig in mijn eigen huis? Kan ik nog wel iemand vertrouwen? Een woninginbraak kan dus een grote impact hebben.

Wat weet u over babbeltrucs? En over preventietips om een inbraak, overval of brand in uw huis zoveel mogelijk te voorkomen? Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) geeft tips zodat de kans op een woninginbraak kleiner wordt en dat u zich veilig voelt in uw woonomgeving.

Kijk hier wat u zelf kunt doen om dit te voorkomen.

Wanneer het dan onverhoopt toch misgaat, is het fijn dat u hiervoor dan goed verzekerd bent. Heeft u vragen over uw verzekering, neemt u dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag! #Voorallezekerheid!‹ Terug naar nieuwsoverzicht